Over ons

Spain Property Guide werd geboren onder de wolk van de COVID-19-pandemie in 2020, net als veel andere bedrijven die de digitale wereld in werden geleid tijdens de periode van niet-reizen en lock-downs die zich over de hele wereld ontvouwden.

Er ontstond een nieuwe dimensie om de kopersindustrie van onroerend goed te bedienen. Virtuele bezichtigingen, video-opnamen en drone-opnames werden de manier waarop kopers van onroerend goed vervolgens in staat zouden zijn om deel te nemen aan de online wereld als onderdeel van hun zoektocht naar hun droomhuis in de zon.

Spain Property Guide heeft zichzelf geïntroduceerd op de vastgoedmarkt, als onderdeel van een groep mediaplatforms die worden aangeboden door ons bedrijf JIT Media sro met kantoren in Spanje, Centraal-Europa en het VK, een bedrijf met een internationale instelling die zich toelegt op mensen die willen kopen onroerend goed in Spanje, in Spanje wonen of al in Spanje wonen.

Het online tijdschrift is een gids voor het kopen van onroerend goed in Spanje, samen met een zoekportaal dat in lijn is met zijn zustersites Spain Right Now en EXPAT INFO.ES, evenals een gedrukt gedrukt tijdschrift van hoge kwaliteit dat wordt verspreid over de meest geavanceerde postcodegebieden in het VK via een aantal geselecteerde verkooppunten die gratis ophaalservice aanbieden.

Onze lezers worden uitgenodigd om zich te registreren om een gedrukt exemplaar van de gids te ontvangen via de postdienst naar elk huisadres in het VK, Ierland en in heel Europa.

De Spain Property Guide is hier om advies en hulp te bieden die het kopen van onroerend goed in het buitenland eenvoudiger en ongecompliceerder maakt. Ons team van gekwalificeerde professionals is beschikbaar om met onze lezers te praten via telefoon, skype of zoomvergadering met één-op-één advies over elk aspect van het kopen van onroerend goed in Spanje.

Vind uw droomhuis in de zon met behulp van de vaardigheden die zijn samengebracht in één full-service mediakanaal dat rechtstreeks samenwerkt met een geregistreerde, eerlijke beproefde groep agenten, advocaten en andere serviceadviseurs.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen, wij zijn hier om u te helpen met alles wat te maken heeft met het kopen van een woning of wonen in Spanje.

Bel ons, Whats App of SMS bericht of pak gewoon de telefoon

Telefoon: +34 966 94 20 22 of VK +44 7498 984177

Callcenter Dagelijks geopend van 09.00 tot 18.00 uur – Weekend 10.00 tot 14.00 uur

Compare listings

Vergelijken
× Hoe kan ik u helpen?